Tumma Long Bread kinkulla ja juustolla

Vaasan Tumma Long Bread täytettynä perinteisesti kinkulla ja juustolla, sopii vitriiniin kylmänä tai esimerkiksi parilan kautta lämpimänä. Pitkästä leivästä saat helposti ja nopeasti valmistettua useampia välipalaleipiä kerralla.


  • Vaasan Tumma Long Bread
  • 10 salaatinlehteä
  • 6 viipaletta keitettyä kinkkua
  • 6 siivua cheddarjuustoa
  • 2 tomaattia
  • ½ punasipuli
  • tuoreita yrttejä
  • 50g levitettä

  1. Levitä valitsemaasi levitettä leivän pohjalle, muista levittää myös reunoille huolellisesti.
  2. Lisää salaatinlehdet, keitetty kinkku ja juustoviipaleet.
  3. Lisää sipulin ja tomaatin viipaleet sekä tuoreita yrttejä.
  4. Leikkaa sopivan isoiksi paloiksi.
  5. Kuumenna halutessasi parilassa, kunnes juusto on sulanut.
  6. Paista tarvittaessa uunissa noin 200 asteessa 5-8 minuuttia.