Tumma Long Bread Mac and cheese

Vaasan Tumma Long Bread täytettynä mac and cheesellä sekä kinkulla. Pitkästä leivästä saat helposti ja nopeasti valmistettua useampia välipalaleipiä kerralla.


5 annosta

Mac and cheese

  • 5 dl makaronia
  • 3 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl täysmaitoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl parmesaania
  •  

  1. Levitä 5 viipaletta cheddarjuustoa leivän pohjalle.
  2. Levitä mac and cheese päälle.
  3. Laita kinkkuviipaleet ja loput cheddarjuustot päälle.
  4. Kuumenna halutessasi parilassa, kunnes juusto on sulanut.
  5. Paista tarvittaessa uunissa noin 200 asteessa 5-8 minuuttia.

Mac and cheese:

  1. Kypsennä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta vesi pois ja anna jäähtyä.
  2. Sulata 2 rkl voita kattilassa ja sekoita joukkoon jauhot.
  3. Sekoita hyvin ja lisää maito ja kerma paksuun kastikkeeseen.
  4. Anna kiehua vähintään 5 minuuttia ja ota kattila pois liedeltä.
  5. Lisää joukkoon raastettu parmesaani ja sekoita tasaiseksi, lisää sitten makaronit.
  6. On tärkeää, että makaroniseoksen koostumus on kiinteä.
  7.