Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Valkosuklaa-mustikkamunkki
Tuunaa munkkirinkelit ilmentämään sesonkeja. Koristeiset munkit tuovat väriä vitriiniin!
- Vaasan Junior Munkkirinkeli
- valkosuklaata
- pensasmustikoita
- Axa Granolaa
- maitosuklaaraitoja
Jos kuorrutat munkit jäisinä, suklaata tarttuu munkkiin enemmän ja se myös jähmettyy nopeammin. Täysin sulatettuun munkkiin tarttuu ohut kerros suklaata, joka jähmettyy taas hitaammin. Valitse sinulle parempi tapa.
- Sulata suklaat sulatusteholla mikrossa tai vesihauteessa.
- Kasta munkit valkosuklaaseen siten, että noin puolet munkista kuorruttuu.
- Kuorruta puoli pellillistä kerrallaan, jotta kuorrute ei ehdi jähmettyä liikaa.
- Nostele pensasmustikat ja granolat munkkien päälle
- Koristele munkit maitosuklaaraidoin.
- Jos kuorrutat sulatettuja munkkeja, anna kuorrutteen jähmetä kylmiössä noin 10 minuuttia ennen esillepanoa.
- Mikäli kuorrutat jäisiä munkkeja, anna niiden sulaa huoneenlämmössä vähintään 15 minuuttia.