Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Viineri toffeella
Tuunaa vaniljainen viineri makeaksi kinuskikastikkeella ja toffeekaramelleilla. Kruunuviinereistä teet helposti erilaisia tuunauksia erilaisiin hetkiin.
- 12 paistettua viineriä, esim. SBS Vaniljawiener tai Vaasan Vaniljainen viineri
- 2 dl kinuskikastiketta (valmista tai itse tehtyä)
- 340 g toffeekaramelleja (n. 12 kpl)
- 1 rkl tomusokeria
- Laita kinuskikastike kattilaan ja lämmitä matalalla lämpötilalla liedellä.
- Lisää kastikkeeseen puolet toffeekaramelleista.
- Hämmennä, kunnes toffeekaramellit sulavat kastikkeen joukkon.
- Täytä pursotinpussi varoen lämpimällä kastikkeella.
- Anna jäähtyä hetki ja valuta kastiketta viinereiden päälle.
- Leikkaa loput toffeekarkit ohuiksi viipaleiksi.
- Koristele viinerit toffeekarkkiviipaleilla ja siivilöi päälle tomusokeria.