Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjois-Euroopassa.
Leivällä on tärkeä rooli suomalaisten ruokavaliossa. Välipalana se siirtää nälän loitommalle ja runsaasti täytettynä korvaa koko aterian. Meiltä saat resepti-ideat täytettyihin leipiin!
Sandwicheilla voit erottua ja tuoda esiin oman talosi erityisosaamista
Täytettyihin leipiin on käytettävä useita, joskus arvokkaitakin raaka-aineita, ja ennen kaikkea niiden valmistamiseen sitoutuu työaikaa. Näillä vinkeillä hallitset kuluja ja nostat kannattavuutta:
- Hyödynnä täytteiden raaka-aineita muussakin reseptiikassa
- Seuraa arvokkaiden reseptien valmistamista tarkasti viimeisinä aukiolotunteina
- Esivalmisteita ja komponentteja hyödyntämällä tehostat työaikaasi
- Perinteinen sarjatyö kannattaa – säilytä valmiita leipiä kylmiössä ja siirrä ne vitriiniin kiireiseen aikaan
- Reseptiikan kate kannattaa laskea aina auki: käytä apuna katelaskuria
Leikkaamalla vaihtelua
Valmiiksi halkaistujen ja viipaloitujen leipien lisäksi voit kokeilla näitä halkaisutyylejä täytettyihin leipiin:
- 3/4 leikkaus
Leikkaa leipä vain 3/4 halki, kun haluat helposti käsiteltävän on-the-go-leivän. - Kolmioleikkaus
Leikkaa ylhäältä kolmiomainen kiila irti,kun haluat persoonallista ilmettä ja herkulliset täytteet huomion keskipisteeksi. - Viisto halkaisu
Kokeile halkaista viistosti, kun haluat esitellä täytteitä parhaiten.
Kokeile erilaisia täytteitä
Lisää täytettyjen leipien reseptejä löydät reseptipankista.