Leivällä on tärkeä rooli suomalaisten ruokavaliossa. Välipalana se siirtää nälän loitommalle ja runsaasti täytettynä korvaa koko aterian. Meiltä saat resepti-ideat täytettyihin leipiin!

Sandwicheilla voit erottua ja tuoda esiin oman talosi erityisosaamista

Täytettyihin leipiin on käytettävä useita, joskus arvokkaitakin raaka-aineita, ja ennen kaikkea niiden valmistamiseen sitoutuu työaikaa. Näillä vinkeillä hallitset kuluja ja nostat kannattavuutta:

  • Hyödynnä täytteiden raaka-aineita muussakin reseptiikassa
  • Seuraa arvokkaiden reseptien valmistamista tarkasti viimeisinä aukiolotunteina
  • Esivalmisteita ja komponentteja hyödyntämällä tehostat työaikaasi
  • Perinteinen sarjatyö kannattaa – säilytä valmiita leipiä kylmiössä ja siirrä ne vitriiniin kiireiseen aikaan
  • Reseptiikan kate kannattaa laskea aina auki: käytä apuna katelaskuria

Leikkaamalla vaihtelua

Valmiiksi halkaistujen ja viipaloitujen leipien lisäksi voit kokeilla näitä halkaisutyylejä täytettyihin leipiin:

  1. 3/4 leikkaus
    Leikkaa leipä vain 3/4 halki, kun haluat helposti käsiteltävän on-the-go-leivän.
  2. Kolmioleikkaus
    Leikkaa ylhäältä kolmiomainen kiila irti,kun haluat persoonallista ilmettä ja herkulliset täytteet huomion keskipisteeksi.
  3. Viisto halkaisu
    Kokeile halkaista viistosti, kun haluat esitellä täytteitä parhaiten.

Kokeile erilaisia täytteitä

Lisää täytettyjen leipien reseptejä löydät reseptipankista.