Näin toimii Naanta® - täysin uusi Vaasan Street Food -tuote!
Katuruoan ja liikkeellä syötävien tuotteiden menekki jatkaa kasvuaan, ja kuluttajat janoavat uusia makuelämyksiä. Tähän tarpeeseen vastaa täysin uudenlainen tuote, Naanta®, jossa nimensä mukaisesti yhdistyvät naan-leivän herkullinen rakenne sekä pitaleivän kätevä muoto. Naan + pita = Naanta®!
Kiireiset kuluttajat etsivät kulinaarisia elämyksiä, joissa maku, laatu ja syömisen helppous kohtaavat.
– Naanta® on juuri tällainen ainutlaatuinen tuote, kertoo Lantmännen Unibaken avainasiakaspäällikkö Riikka Kalajo.
Vaasan Street Food Naanta® Taskuleivän monipuolisuudesta kertovat sen lukuisat hyvät ominaisuudet:
- sulattaen valmis
- kaunis pintarakenne
- taskuleipä tekee täytön ja syömisen helpoksi
- näyttävä ja tyylikäs kolmiomuoto
- vegaaninen
Lue Riikan kommentit ja ohjeet täydellisen Naantan® valmistamiseen!
Halkaise Naanta®!
Vaasan Street Food Naanta® Taskuleivän hieno ominaisuus on se, että se on sulattaen valmis. Et siis käytä aikaasi paistamiseen etkä tarvitse uunia tarjotaksesi herkullista street foodia. Riittää, kun otat Naantat® sulamaan mielellään paria tuntia ennen tarjoilua. On tärkeää, että tuotteet ovat hyvin sulaneita, ennen kuin taitat Naantat® kahteen osaan. Myyntierässä on 15 Naanta®-leipää, joista saat taittamalla yhteensä 30 helposti täytettävää taskua!
Täytä Naanta®!
Naantan® täyttämisessä vain mielikuvitus on rajana. Täytteet pysyvät Naantan® sisällä, ja syöminen on helppoa ja siistiä. Sulatettu ja halkaistu Naanta® voidaan täyttää käytännössä millä tahansa herkullisella täytteellä. Pohjasta umpinainen tasku helpottaa sekä täyttämistä että syömistä, sillä täytteet pysyvät Naantan® sisällä paremmin kuin esimerkiksi wrapissa. Paperitaskussa tarjoiltu Naanta® onkin täydellinen take away -syötävä.
– Valitse omille asiakkaillesi parhaat täytteet. Naantan® voi täyttää ihan perinteisesti leikkeleillä, juustolla, tomaatilla ja salaatilla, jolloin se maistuu hyvin esimerkiksi liikenneasemilla, ehdottaa Riikka.
Etniset täytteet tarjoavat asiakkaille uusia kokemuksia, joten niissä voi kokeilla rohkeasti hyviä yhdistelmiä. Kotimaisistakin mauista löytyy rohkeutta. Katso vaikkapa resepti poronkäristyksellä ja puikulamuussilla täytetystä Naantasta®, joka sopii maultaan kuin unelma esimerkiksi talvisiin hiihtokeskuksiin!
Kikherneillä ja pinaatilla sekä tsatsikilla täytetty Naanta® on kasviproteiinia täynnä! Katso resepti.
Riikan omat suosikkitäytteet ovat perinteiset ja raikkaat:
– Mozzarella, tomaatti, basilika, pesto! Näistä täytteistä syntyy klassikko, joka on kauniin näköinen. On tärkeää, että täytteet näkyvät vitriinissä hyvin. Se herättää ruokahalun, Riikka muistuttaa.
Lämmitä Naanta®!
– Naanta® on omasta mielestäni täydellinen painoparilalla tai turbouunissa toastina lämmitettynä! Niin hyvää!
Aivan, valmiiksi täytetyt Naantat® lämmitetään asiakkaalle parilassa tai turbouunissa toastien tapaan. Naantan® pinnasta tulee herkullisen rapea ja suutuntumaltaan ihana. Paperitaskuun sujautettu höyryävä Naanta® on mitä parhain kylmän sään take away -eväs!
Tarjoile Naanta®!
– Naanta® on todella herkullisen ja mielenkiintoisen näköinen vitriinissä, sillä sen rieskamainen pinta on täplikäs ja käsintehdyn näköinen. Huomiota herättävän kiinnostavaa on myös Naantan® kolmionmallinen muoto.
Naanta® tekee vitriinin esillepanosta kiinnostavan. Esillepanossa kannattaa huomioida sekä tuotteen että täytteiden näkyvyys, sillä asiakkaat syövät silmillään. Vitriinimyynnin lisäksi Naanta® sopii hyvin lounas- tai a la carte -annokseksi, kun sen täyttää ruokaisilla täytteillä ja lisää kylkeen raikkaan salaatin. Lämmitetty ja ruokaisa Naanta® on mitä mainiointa talviruokaa meneville ihmisille. Lämmin Naanta® sopii myyntiin monenlaisiin paikkoihin, aivan kuten toastit ja hampurilaisetkin. Naanta® on lisäksi vegaaninen tuote, joten sen tarjoaminen ei rajaa asiakaskunnasta ketään pois.
Helppoa! Hurmaa asiakkaat Naantan® näyttävällä muodolla, rapealla pinnalla ja herkullisilla täytteillä!