Suomen joukkue sijoittui Bocuse d'Or -finaalissa sijalle 12

Maailman arvostetuimman kokkikilpailu Bocuse d’Orin finaali keräsi yhteen 24 maan parhaat kokit ja heidän tiiminsä. Suomi sijoittui finaalissa 12:nneksi. 
Voiton kilpailussa vei Ranska, edelliskauden voittaja Tanska sai hopeaa ja Ruotsi pronssia. 

Suomea edustivat kokki Ismo Sipeläinen, assistentti Kaisa Laanemäe ja valmentaja Kristian Vuojärvi. Suomi on osallistunut kilpailuun vuodesta 1991, ja Suomen parhaat saavutukset kautta aikojen ovat kaksi 4. sijaa.

Lantmännen Unibake Finland on yhdessä muiden kumppaneiden kanssa tukenut Suomen joukkueen Lyonin loppukilpailuun huipentunutta matkaa kaudella 2024-2025. Tavoitteenamme on ollut tuoda kilpailua suomalaisten tietoisuuteen ja samalla nostaa alan ammattilaisten ja työpaikkojen arvostusta.

”Bocuse d’Or -kumppanuus on ollut hieno matka. Kumppanuuden kautta olemme halunneet osoittaa tukemme niin Suomen hienolle joukkueelle kuin koko Food Service -alalle. Meille on elintarvikealan toimijana arvokasta kehittää ruokakulttuuria ja ravintola-alan vetovoimaa ja sitä kautta edesauttaa asiakkaidemme liiketoimintaa”, kiteyttää Salla Eklund, Lantmännen Unibaken Suomen markkinointijohtaja.

Lisätietoa: 
Salla Eklund, Lantmännen Unibaken Suomen markkinointijohtaja, puh. +358 40 593 2664

Kuvat: Bocuse d’Or Academy Finland ry / Santeri Stenvall

Bocuse d'Or vatitehtävän kuvan