Varastointi ja käsittely:
Pakaste: Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään asti, jääkaapin pakasteosassa (n. -6 °C) 3 vrk. Ei säily huoneenlämmössä.
Sulata filotaikina pakkauksessaan jääkaapissa yön yli tai huoneenlämmössä 2 tuntia. Taikina-arkit kuivuvat nopeasti, joten leivo ne heti kun taikinat ovat sulaneet ja peitä käyttöä odottavat arkit kostealla liinalla tai muovilla kuivumisen estämiseksi. Levitä taikina-arkki yksi kerrallaan työpöydälle päällekäin, voitele arkkien välit oliiviöljyllä tai sulatetulla voilla, niin saat lehteviä ja rapeita leivonnaisia. Lisää haluamasi suolainen tai makea täyte ja muotoile rulliksi, nyyteiksi tai piirakoiksi. Paista kullanruskeiksi n. 180 °C uunissa n. 35-45 minuuttia reseptistä riippuen. Paistoaika ja -lämpötila ovat uunikohtaisia.