Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8-10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Mestarin Kaura-pellavaleipä on juureen leivottu maistuva leipä, jossa kaura ja pellava yhdistyvät täydellisesti. Tämä runsaskuituinen leipä on ansainnut myös Sydänmerkin. Leivottu Joutsenon leipomossamme Lappeenrannassa.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8-10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Gluteenia sisältävät viljat, Kaura, Ruis, Vehnä
Kananmuna, Maito
240