Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Alppileipä on paistopisteille sopiva vehnä-kauraleipä, jolla on Sydänmerkki. Leivottu Lantmännen Unibaken leipomossa Joutsenossa, Lappeenrannassa. Auringonkukan- ja pellavansiemenet varmistavat hyvän suutuntuman ja kuitupitoisuuden. Kun sulatat ja paistat Alppileivän, pääset nauttimaan uunituoreesta tuoksusta ja laadusta. Esipaistettujen leipien sulattaminen käy näppärästi myös kylmiön avulla.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Gluteenia sisältävät viljat, Kaura, Vehnä
Kananmuna, Maito
300