Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Käsittele varovasti. Suojattava kosteudelta.
Paista jäisenä 200 °C 10–12 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Taikinajuureen leivottu maalaistyyppinen ciabatta. Italialainen Maalaisciabatta Tumma on rouheinen sämpylä, joka sisältää siemeniä, ruista, ohraa ja maltaita. Se sopii mainiosti paistopisteiden vetonaulaksi ja leipäpöytiin. Saat helposti uunituoreen tuoksua ja lämmintä leipää, sillä Maalaisciabatta paistetaan jäisenä suoraan pakkasesta. Paiston jälkeen Maalaisicabatta Tumman kuori on rapea ja kauniin ruskea.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Käsittele varovasti. Suojattava kosteudelta.
Paista jäisenä 200 °C 10–12 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Ohra, Ruis, Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat
Seesaminsiemen
365