Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Käsittele varovasti. Suojattava kosteudelta.
Sulata 15 minuuttia huoneenlämmössä. Paista 21 min. 170–190°C:ssa.
Leivoimme croissantin sisään kinkkusiivun ja juustoa. Kinkku-juustocroissant on maukas ja hieman erilainen ruokaisa vaihtoehto vitriiniin ja paistopisteille. Ruokaisien tuotteiden kysyntä on kovaa paikoissa, joissa vierailee asiakkaita, jotka haluavat ottaa syötävää mukaan. Tarkkaile asiakaskuntaasi päivän mittaan, ja laita vastapaistettuja ruokaisia tarjolle silloin, kun niiden kysyntä on korkeimmillaan. Leivomme valikoimamme croissantit siellä, missä niiden leipomiseen on paras osaaminen keskieurooppalaisia perinteitä kunnioittaen. Leipomomme Belgiassa Mouscronin kylässä on erikoistunut herkullisten ja lehtevien croissantien leivontaan. Paista täytetty croissant jäisenä, niin croissant kohoaa uunissa lehteväksi ja rapeaksi.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Käsittele varovasti. Suojattava kosteudelta.
Sulata 15 minuuttia huoneenlämmössä. Paista 21 min. 170–190°C:ssa.
Maito, Soija, Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat, Vehnä
Manteli, Pähkinät, Hasselpähkinä
360