Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Käsittele varovasti. Suojattava kosteudelta.
Sulata 15 min huoneenlämmössä. Paista 170–190°C 15 min.
SBS Minicroissant on minikoon lehtevä croissant. Se sopii hyvin esimerkiksi hotellien aamiaisille, kokoustarjoiluun, kahvituksiin tai jälkiruoaksi. Paistopisteessä voi joskus myös maistua pienempi vaihtoehto. Reseptipankistamme löydät vinkkejä croissanttien tuunaukseen ja täyttämiseen. Tiesitkö, että minicroissantit on hauska tuunata ennen paistoa vaikkapa kardemumma-sokeriseoksella, niin niistä saa helppoja, pieniä makeita herkkuja?
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Käsittele varovasti. Suojattava kosteudelta.
Sulata 15 min huoneenlämmössä. Paista 170–190°C 15 min.
Maito, Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat, Vehnä
Manteli, Pähkinät, Hasselpähkinä
360