Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 180°C 20–22 min.
Maukas broileri-fetajuustotäyte suomalaisesta broilerinlihasta erottuu perinteisempien kinkkutäytteiden joukosta. Tarjoamalla kolmiopasteijoita annat asiakkaillesi helppoja ja maukkaita välipaloja, jotka pitävät nälän loitolla. Erityisesti paistopisteissä kolmiopasteijat ovat avaintuote. Paista Broilerikolmio jäisenä saavuttaaksesi parhaan paistotuloksen. Lehtevä taikina täytyy paistaa suoraan pakkasesta, jotta se kohoaa ilmavaksi ja rapeaksi.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 180°C 20–22 min.
Maito, Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat
Soija, Manteli, Pähkinät
180