Vaasan Broilerikolmio 60x90g

Tuotenumero: 70647 Paino (g): 90

Maukas broileri-fetajuustotäyte suomalaisesta broilerinlihasta erottuu perinteisempien kinkkutäytteiden joukosta. Tarjoamalla kolmiopasteijoita annat asiakkaillesi helppoja ja maukkaita välipaloja, jotka pitävät nälän loitolla. Erityisesti paistopisteissä kolmiopasteijat ovat avaintuote. Paista Broilerikolmio jäisenä saavuttaaksesi parhaan paistotuloksen. Lehtevä taikina täytyy paistaa suoraan pakkasesta, jotta se kohoaa ilmavaksi ja rapeaksi.

  • Valmistusaste: Paista jäisenä
  • Käyttövinkit: Sopii paistopisteille, vitriineihin ja tarjoiluihin.
  • Soveltuu erityisruokavalioihin: Vähälaktoosinen

Varastointi ja käsittely:

Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Paista jäisenä 180°C 20–22 min.

Ainesosat

VEHNÄJAUHO, kasviöljy ja -rasva (palmu, rapsi), vesi, KANANMUNA, suomalainen broilerinliha 4,9%, hiiva, FETAJUUSTO [LAMPAAN- ja VUOHENMAITO, juoksete, hapate, happamuudensäätöaine (E509)], KERMA, MAITO, riisi, MAITOJAUHE, suola, sokeri, auringonkukkaöljy, maltodekstriini (maissi), tomaattijauhe, mausteet (ruohosipuli, sipuli, mustapippuri, oregano, basilika, timjami, rosmariini, paprika, chili), VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaine (E472e), sakeuttamisaineet (E440, E412, E1422), aromit (juusto, hiivauute, savu, sipuli, appelsiini, valkosipuli), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia, soijaa.

Sisältää allergeeneja:

Allergeenit:

Maito, Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat

Saattaa sisältää pieniä määriä:

Soija, Manteli, Pähkinät

Valmistusmaa: Suomi

Säilyvyys (vrk):

180

FI Avainlippu

Ravintoarvo per 100g


  • Energia, kcal 412 kcal
  • Energia, kJ 1712 kJ
  • Rasva
    - josta tyydyttynyttä
    29 g
    11 g
  • Hiilihydraatit
    - joista sokereita
    29 g
    1.3 g
  • Ravintokuitu 2.2 g
  • Proteiini 7.9 g
  • Suola 1.1 g
  • Laktoosi (g / 100g) 0.04
  • Natrium 400 mg

Tukkukoodit


  • Kespro 21356099
  • Metro-tukku 6437005083594
  • Patu 107417
  • Valio Aimo 8059885
Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä!