Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 180°C 20–22 min.
Kinkulla, salamilla ja juustolla täytetty kolmiopasteija on luottotuote vitriiniin ja paistopisteille, jotka haluavat tarjota helposti syötäviä ja ruokaisia tuotteita. Kinkku-juustotäyte on monen tykkäämä ja siinä on käytetty vain kotimaista lihaa. Paista pasteijat jäisenä, jotta kerrostaikina kohoaa uunissa lehteväksi ja herkulliseksi. Kolmiopasteijat ovat suosittuja paistopistetuotteita ruokaisuutensa, tuttuutensa ja helppoutensa vuoksi. Paista kolmiopasteijoita pitkin päivää ja asiakasmäärien mukaan. Tarjoile pasteijoita syksyisin koululaisten palatessa opintielle.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 180°C 20–22 min.
Maito, Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat
Soija, Manteli, Pähkinät
210