Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 180°C 12–15 min.
Vaasan Kotipulla on takuuvarma, kuohkea vehnäpulla, joka on nostatettu ja voideltu valmiiksi. Raesokerilla koristeltuna se on klassikkopulla, joka sopii vaikka laskiaispullaksi. Kotipullasta on helppo leipoa oman maun mukaan erilaisia pullia, esimerkiksi voisilmäpullia, rahkapullia, hillopullia ja muita. Kotipulla leivotaan suurella sydämellä Joutsenon leipomossamme, jossa se on kehitetty suomalaisten iloksi. Kotipullasta erilaisine tuunauksineen on iloa ympäri Suomen. Saat käteviä reseptejä pullatuunauksiin reseptipankistamme.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 180°C 12–15 min.
Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat
Soija, Maito, Manteli, Pähkinät
240