Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 180°C 12–15 min.
Vaasan Kotoinen Korvapuusti on ehdoton suomalaisten suosikki - reippaalla kanelitäytteellä leivottu korvapuusti, jonka reilusta koosta on pidetty. Pulla on nostatettu valmiiksi. Kotoinen Korvapuusti on parhaimmillaan, kun sulatat sen rauhassa peitettynä ja paistat kauniin ruskeaksi. Lantmännen Unibaken pullakyselyissä korvapuusti on ollut suomalaisten ehdoton suosikkipulla niin kotona kuin työpaikan pullahetkissä. Korvapuustin etuna on, että se sopii pitkin päivää tarjolle ja maistuu suomalaisille ympäri vuoden. Kotoinen Korvapuusti on leivottu vuosien ajan Joutsenon leipomossamme, Etelä-Karjalassa. Tiesitkö, että Kotoista Korvapuustia voi myös tuunata? Saat leivottua esimerkiksi sydänpuusteja, minipuusteja ja vuokapuusteja sulattamalla pullat ja muokkaamalla niitä ennen paistoa.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 180°C 12–15 min.
Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat
Soija, Maito, Manteli, Pähkinät
240