Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Perinteinen pieni perunainen rieska. Vaasan Lapin Rieskanen on taipuisa perunarieska suomalaiseen makuun ja ammattilaiskeittiöiden käyttöön. Vaasan Lapin Rieskasesta teet herkullisia täytettyjä ruokaisia välipaloja pohjoiseen makuun. Vaasan Lapin Rieskanen on sulattaen tarjoiluvalmis, ja sen ansiosta erittäin helppokäyttöinen. Tarvitaan vaan pikainen sulatus ja tuote on valmis käytettäväksi.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Gluteenia sisältävät viljat, Ruis, Vehnä
Ei sisällä pakollisia allergeeneja
240