Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 200°C 20–25 min tai sulaneena 190°C 18–20 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vitriinien rakastettu klassikko, Vaasan Maukas Kinkkupasteija. Suomessa Joutsenon leipomollamme leivottu pasteija on täytetty suomalaisela kinkulla. Lehteväksi leivottu pasteija on helppokäyttöinen, sillä sitä ei tarvitse voidella eikä sulattaa ennen paistoa. Takuuvarma valinta kiireisen kaupan paistopistevitriiniin, sillä kinkkupasteija on loistava ja helppo mukaan napattava eväs.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 200°C 20–25 min tai sulaneena 190°C 18–20 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Maito, Kananmuna, Gluteenia sisältävät viljat
Soija, Manteli, Pähkinät
300