Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Mestarin Hapanjuurisämpylä on upean rustiikkinen sämpylä, jolla on rapea kuori ja pehmeä sisus. Leivottu Lantmännen Unibaken leipomossa Joutsenossa, Lappeenrannassa. Tämä sämpylä sopii hyvin vitriiniin, leipäpöytään, kateleiväksi tai paistopisteen valikoimaan. Voit paistaa sämpylät jäisinä, joten niiden avulla voit reagoida nopeasti kysyntään.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Gluteenia sisältävät viljat
Maito, Kananmuna
300