Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä. Halutessasi paista 180°C 2–3 min.
Suomalaisille rakas ja perinteinen perunainen rieska. Vaasan Perunarieska on sulattaen valmis, joten saat sen helposti ja nopeasti tarjolle. Paista rieskoja halutessasi muutama minuutti vielä paremman tuloksen saamiseksi. Rieskat voi tarjoilla joko sellaisenaan leipäpöydästä tai sitten täyttää ja leikata vaikka hienoiksi kokoustarjoiluiksi. Katso reseptit Reseptipankistamme.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä. Halutessasi paista 180°C 2–3 min.
Gluteenia sisältävät viljat, Ruis, Vehnä
Ei sisällä pakollisia allergeeneja
240