Varastointi ja käsittely:
Säilytetään -18°C tai alle.
Sulata 30–60 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä peiteltynä. Kaulitse tai avaa käsin pohja sopivan kokoiseksi. Täytä haluamillasi täytteillä ja paista 250°C.
Vaasan Pizzapohja on esikaulittu pizzapohja, joka avataan helposti käsin tai kaulitaan. Tästä raakapakasteesta leivot omin käsin herkullista ja juuri omanlaistasi pizzaa, säästäen kuitenkin aikaa ja vaivaa verrattuna pizzapullan työstämiseen tai alusta asti leipomiseen. Kysyntään reagoiminen ja hävikinhallinta on helppoa, sillä voit joko sulattaa pohjan 30-60 minuuttia huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä huolellisesti peiteltynä. Esikaulitun pohjan halkaisija on 17 cm ennen avaamista yhden hengen pizzan kokoon. Pohjasta syntyy näppärästi myös lankkupizza venyttämällä.
Säilytetään -18°C tai alle.
Sulata 30–60 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä peiteltynä. Kaulitse tai avaa käsin pohja sopivan kokoiseksi. Täytä haluamillasi täytteillä ja paista 250°C.
Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat
Kananmuna, Maito, Manteli
240
ME paino (g) | Tuotenumero | GTIN | Tyyppi | |
---|---|---|---|---|
9600 | 23028 | N/A | 06437005051579 | Case |
345600 | 23028 | N/A | N/A | Pallet |