Vaasan Pizzapohja 60x160g

Tuotenumero: 23028 Tuotteen paino (g): 160
GTIN: 06437005051579 ME paino (g): 9600

Vaasan Pizzapohja on esikaulittu pizzapohja, joka avataan helposti käsin tai kaulitaan. Tästä raakapakasteesta leivot omin käsin herkullista ja juuri omanlaistasi pizzaa, säästäen kuitenkin aikaa ja vaivaa verrattuna pizzapullan työstämiseen tai alusta asti leipomiseen. Kysyntään reagoiminen ja hävikinhallinta on helppoa, sillä voit joko sulattaa pohjan 30-60 minuuttia huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä huolellisesti peiteltynä. Esikaulitun pohjan halkaisija on 17 cm ennen avaamista yhden hengen pizzan kokoon. Pohjasta syntyy näppärästi myös lankkupizza venyttämällä.

60 kpl per myyntierä
36 ltk/lava
  • Valmistusaste: Sulata, muotoile, täytä ja paista
  • Käyttövinkit: Helppo ja nopea muotoilla pizzaksi.
  • Soveltuu erityisruokavalioihin: Laktoositon, Vegaaninen

Varastointi ja käsittely:

Säilytetään -18°C tai alle.

Sulata 30–60 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä peiteltynä. Kaulitse tai avaa käsin pohja sopivan kokoiseksi. Täytä haluamillasi täytteillä ja paista 250°C.

Ainesosat:

VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), vesi, kasvirasva (palmu, rapsi), jodioitu suola, hiiva, emulgointiaine (E472e), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, kananmunaa, mantelia.

Sisältää allergeeneja:

Allergeenit:

Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat

Saattaa sisältää pieniä määriä:

Kananmuna, Maito, Manteli

Valmistusmaa: Viro

Säilyvyys (vrk):

240

ME paino (g) Tuotenumero GTIN Tyyppi
9600 23028 N/A 06437005051579 Case
345600 23028 N/A N/A Pallet

Ravintoarvo per 100g


  • Energia, kcal 285 kcal
  • Energia, kJ 1200 kJ
  • Rasva
    - josta tyydyttynyttä
    5.1 g
    1.8 g
  • Hiilihydraatit
    - joista sokereita
    49 g
    0.3 g
  • Ravintokuitu 3.9 g
  • Proteiini 8.7 g
  • Suola 1.2 g
  • Laktoosi (g / 100g) 0

Tukkukoodit


  • Kespro 21910687
  • Metro-tukku 6437005051579
  • Patu 100074
  • Valio Aimo 525329
Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä!