Varastointi ja käsittely:
Säilytetään -18°C tai alle.
Sulata 30–60 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä peiteltynä. Kaulitse tai avaa käsin pohja sopivan kokoiseksi. Täytä haluamillasi täytteillä ja paista 250°C.
Vaasan Pizzapohja taipuu moneen. Esikaulittu pohja avataan helposti käsin tai kaulitaan. Tästä raakapakasteesta leivot omin käsin herkullista ja juuri omanlaistasi pizzaa, säästäen kuitenkin aikaa ja niska-hartiaseutua verrattuna pizzapullan työstämiseen tai alusta asti leipomiseen. Kysyntään reagoiminen ja hävikinhallinta on helppoa näiden pohjien kanssa, koska voit joko sulattaa 30-60 minuuttia huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä huolellisesti peiteltynä. Esikaulitun pohjan halkaisija on 17 cm ennen avaamista yhden hengen pizzan kokoon. Tiesitkö, että pohjasta syntyy näppärästi lankkupizza, kun venytät sen pitkänomaiseksi? Kurkkaa leivontavideoistamme, kuinka näppärästi saat avattua useamman pohjan kerralla!
Säilytetään -18°C tai alle.
Sulata 30–60 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä peiteltynä. Kaulitse tai avaa käsin pohja sopivan kokoiseksi. Täytä haluamillasi täytteillä ja paista 250°C.
Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat
Kananmuna, Maito, Manteli
240