Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Halutessasi paista 180°C 2–3 min.
Suomalaisten rakastaman Vaasan Ruispalan rustiikkinen versio on upea, rapea ja herkullinen. Vaasan Ruispalat Rustiikkisessa on kaikki ruispalan tärkeimmät ominaisuudet ja enemmän luonnetta. Se on leivottu 100 % kotimaisesta rukiista Suomessa, ja sille on myönnetty Avainlippu. Tämän klassikon saa tarjolle vain sulatuksen jälkeen, mutta täydellisen makunautinnon takaa nopea, muutaman minuutin paisto, joka tekee ruisleivän kuoresta rapean. Vaasan Ruispalat Rustiikki sopii erinomaisesti leipäpöytään, vitriiniin täytetyksi leiväksi sekä paistopisteeseen premiumiksi palaleiväksi.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Halutessasi paista 180°C 2–3 min.
Ruis, Vehnä
Ei sisällä pakollisia allergeeneja
300