Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Ruispuolikuu on täytettäväksi suunniteltu palaleipä, joka on parhaimmillaan täytettynä vitriinin vetonaulana, sillä puolikuun muoto tuo leivän täytteet herkullisesti esille. Ruispuolikuu on valmis tarjoiltavaksi 2–3 tunnin sulatuksen jälkeen. Kurkkaa täytetyn leivän vinkkimme ja varmista, että vitriinisi avaintuotteet ovat herkullisia, kauniisti esillä ja kattavaa liiketoimintaa. Tarjoamme myös runsaasti reseptejä täytetyille leiville Reseptipankissa. Aitoon ruisjuureen leivottu, Vaasan Puolikuu on maukas palaleipä täynnä rukiin makua ja runsaasti kuitua. Ruisleipämme leivotaan 100 % kotimaisesta rukiista Joutsenon leipomossamme Lappeenrannassa, jossa meillä on vankkaa osaamista perinteisten suomalaisten leipomotuotteiden leipomisesta.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Gluteenia sisältävät viljat
Ei sisällä pakollisia allergeeneja
240