Vaasan Ruispuolikuu 55x70g

Tuotenumero: 70450 Paino (g): 70

Ruispuolikuu on täytettäväksi suunniteltu palaleipä, joka on parhaimmillaan täytettynä vitriinin vetonaulana, sillä puolikuun muoto tuo leivän täytteet herkullisesti esille. Ruispuolikuu on valmis tarjoiltavaksi 2–3 tunnin sulatuksen jälkeen. Kurkkaa täytetyn leivän vinkkimme ja varmista, että vitriinisi avaintuotteet ovat herkullisia, kauniisti esillä ja kattavaa liiketoimintaa. Tarjoamme myös runsaasti reseptejä täytetyille leiville Reseptipankissa. Aitoon ruisjuureen leivottu, Vaasan Puolikuu on maukas palaleipä täynnä rukiin makua ja runsaasti kuitua. Ruisleipämme leivotaan 100 % kotimaisesta rukiista Joutsenon leipomossamme Lappeenrannassa, jossa meillä on vankkaa osaamista perinteisten suomalaisten leipomotuotteiden leipomisesta.

  • Valmistusaste: Sulattaen valmis
  • Käyttövinkit: Sopii vitriinin vetonaulaksi täytettynä.
  • Soveltuu erityisruokavalioihin: Laktoositon, Maidoton, Vegaaninen

Varastointi ja käsittely:

Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.

Ainesosat

RUISTAIKINAJUURI (vesi, TÄYSJYVÄRUISROUHE), VEHNÄJAUHO, TÄYSJYVÄRUIS (jauho, mallas), vesi, perunahiutale, siirappi, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, jodioitu suola, jauhonparanne (E300). Täysjyväruista 62% (Suomi) leivän viljasta ja 40% leivän painosta. Voimakassuolainen.

Sisältää allergeeneja:

Allergeenit:

Gluteenia sisältävät viljat

Saattaa sisältää pieniä määriä:

Ei sisällä pakollisia allergeeneja

Valmistusmaa: Suomi

Säilyvyys (vrk):

240

FI Avainlippu

Ravintoarvo per 100g


  • Energia, kcal 250 kcal
  • Energia, kJ 1055 kJ
  • Rasva
    - josta tyydyttynyttä
    1.6 g
    0.2 g
  • Hiilihydraatit
    - joista sokereita
    45 g
    1.6 g
  • Ravintokuitu 9.5 g
  • Proteiini 8.7 g
  • Suola 1.3 g
  • Laktoosi (g / 100g) 0
  • Natrium 500 mg

Tukkukoodit


  • Kespro 21603132
  • Meira Nova 1072352
  • Metro-tukku 6437005076909
  • Patu 104374
  • Valio Aimo 8043348
Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä!