Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
100 % täysjyvärukiista leivottu Vaasan Saaristolaispalaleipä on täynnä makua. Se on leivottu aitoon ruistaikinajuureen, joka varmistaa hyvän, ruisleivälle ominaisen happaman maun ja tasalaatuisen leivonnan. Saaristolaispalaleipä on helppo käyttää: se on valmis täytettäväksi tai tarjoiltavaksi pelkän sulatuksen jälkeen. Täytä Saaristolaispalaleipä sipulisillillä ja keitetyllä kananmunalla.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Gluteenia sisältävät viljat, Ruis
Ei sisällä pakollisia allergeeneja
330