Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 180°C 12–15 min.
Vaasan Vaniljalettipulla on käsin letitetty pulla, jossa on vaniljanmakuista kreemiä täytteenä. Siitä pidetään sen persoonallisen ulkonäön ja lempeän vaniljaisen maun takia. Tiesitkö, että sulatettuina vaniljalettipullia on hyvä tuunata? Siitä syntyy vaikkapa pieniä pullia leikkaamalla pulla puoliksi tai vuokapulla asettamalla se kierteeksi vuokaan, vaikkapa laittaen keskelle kreemiä tai hilloa. Pullaa kannattaa paistaa useamman kerran päivässä asiakasvirtojesi mukaan, niin mahdollisimman moni pääsee nauttimaan tuoreesta, tuoksuvasta pullasta ja sinun toimipaikkasi tunnetaan uunituoreesta leipomovalikoimasta.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 180°C 12–15 min.
Vehnä, Kananmuna, Maito, Gluteenia sisältävät viljat
Soija, Manteli, Hasselpähkinä, Sinappi, Seesaminsiemen, Pähkinät
365