Varastointi ja käsittely:
Säilytetään -18°C tai alle.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Nostata 30 min nostatuskaapissa (37–39°C, r.H. 75–85%) tai 2 h huoneenlämmössä. Paista 180°C 12–15 min.
Vaasan Vehnäpulla on nostattamaton vehnäpulla eli valmiiksi muotoon leivottu taikina, joka nostatetaan, tuunataan mieleiseksi, voidellaan ja paistetaan. Siitä syntyy raesokerin ja voitelun avulla ihana klassikkopulla, vaikkapa laskiaiseen. Vehnäpullasta voi tuunata voisilmäpullia, rahkapullia, hillopullia ja paljon muuta. Siitä pidetään sen näppärän, pienen koon takia. Saat käteviä reseptejä pullatuunauksiin reseptipankistamme. Tiesitkö, että Vehnäpulla on vegaaneille sopiva, kunhan huomioit vegaanien tarpeet täytteissä ja voitelussa? Kiinnostus vegaanisiin tuotteisiin kasvaa, joten kannattaa valita vegaaneille sopiva tuote ja kertoa siitä asiakkaillesi aktiivisesti.
Säilytetään -18°C tai alle.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Nostata 30 min nostatuskaapissa (37–39°C, r.H. 75–85%) tai 2 h huoneenlämmössä. Paista 180°C 12–15 min.
Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat
Maito, Saksanpähkinä, Pähkinät
252