Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Kiviarina Maalaisleipä on kiviuunissa paistettu tumma vehnäleipä, jolla on rustiikinen ulkonäkö. Kauniisti lohkeileva kuori ja ilmava sisus ovat kiviarinapaiston ansiota. Kiviarina Maalaisleipä on myös leivottu aitoon ruisjuureen, joka tuo sille sopivan hapanta makua ja hyvän suutuntuman. Maalaishenkisyyden viimeistelee taikinaan leivotut pellavansiemenet, jotka tuovat Maalaisleipään sopivasti rouheisuutta.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Seesaminsiemen, Gluteenia sisältävät viljat, Ohra, Ruis, Vehnä
Kananmuna, Soija, Maito, Manteli, Hasselpähkinä, Saksanpähkinä, Pähkinät
365