Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Kiviarina Vehnäleipä on tulikuumassa kiviuunissa paistettu, joka takaa sille erityisen ilmavan sisuksen ja kauniisti halkeilevan, rapean kuoren. Kiviarina Vehnäleivän ronski ulkonäkö huokuu maalaishenkisyyttä ja rustiikkisuutta, joka kiinnostaa kuluttajia. Vaasan Kiviarina Vehnäleipä on lisäaineeton ja taikinajuureen leivottu, joten se on erityisesti luonnollisuutta ja perinteikkyyttä arvostavien kuluttajien mieleen.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Gluteenia sisältävät viljat, Ruis, Vehnä
Kananmuna, Maito, Seesaminsiemen, Soija, Manteli, Hasselpähkinä, Saksanpähkinä
365