Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Mestarin Iso Hapanjuurileipä on reilun kokoinen juureen leivottu, rapeakuorinen leipä. Leivottu Lantmännen Unibaken leipomossa Joutsenossa, Lappeenrannassa. Juureen leipominen tuo leipään herkullista makua, ilmavaa rakennetta ja parantaa säilyvyyttä. Tämä reilun kokoinen leipä sopii upeasti leipäpöytiin ja juhliin.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Ohra, Gluteenia sisältävät viljat, Ruis, Vehnä
Maito, Kananmuna
240