Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Halutessasi paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Rengin rukiinen on 100 % kotimaisesta rukiista leivottu leipä. Se on leivottu perinteisin menetelmin aitoon ruistaikinajuureen, joka takaa sille erinomaisen ruisleivän maun ja hyvän rakenteen. Vaasan Rengin rukiinen on leivottu Joutsenon leipomollamme kotimaisella leivontaosaamisella suomalaiseen makuun. Rengin rukiinen sopii mainiosti leipäpöytään, sillä siitä saa revittyä helposti sopivan kokoisia paloja.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Halutessasi paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Gluteenia sisältävät viljat
Ei sisällä pakollisia allergeeneja
300