Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen,
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8-10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Rouheinen Reikäleipä on runsaskuituinen ruisleipä, joka on leivottu leipomisperinteitä kunnioittaen aitoon ruistaikinajuureen. Me käytämme aitoa ruisjuurta Joutsenon leipomollamme, sillä se antaa ruisleivälle sille ominaisen, happaman maun ja hyvän rakenteen. Joutsenossa käytämme lisäksi vain 100 % kotimaista ruista. Vaasan Rouheinen reikäleipä on esipaistettu, ja sen voi paistaa joko jäisenä tai sulatettuna. Katso tarkemmat paisto-ohjeet paisto-oppaastamme. Teet Rouheisesta reikäleivästä helposti täytetyt leivät vitriiniin: täytä ensin koko leipä ja leikkaa sitten sopiviksi siivuiksi. Täytetyn leivän reseptejä löydät Reseptipankista.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen,
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8-10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Gluteenia sisältävät viljat
Ei sisällä pakollisia allergeeneja
300