Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Tumma Maalaisciabatta on yksi myydyimpiä leipiämme vähittäiskaupassa ja paistopisteiden avaintuote. Se on kaunis, kierteelle leivottu ciabatta, jonka maku tulee aidosta ruistaikinajuuresta. Se on helppo ja nopea paistaa, sillä se laitetaan uuniin jäisenä suoraan pakkasesta. Esipaistettu Tumma Maalaisciabatta mahdollistaa nopean vastaamisen kysynnän vaihteluihin pitkin päivää. Paistamalla usein pidät myös hävikin kurissa.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Gluteenia sisältävät viljat, Ohra, Ruis, Vehnä
Kananmuna, Maito, Seesaminsiemen, Soija, Manteli, Hasselpähkinä
549