Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Halutessasi paista 180°C 2–3 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Kaurareikäleipä kätevä kauraleipä, joka on sulattaen valmis. Saat sen tarjolle joko pelkän sulatuksen jälkeen, tai sitten voit nopeasti paistaa sen uunissa. Vastineeksi pikaisesta paistosta saat leivän pinnalle rapeutta ja uunituoreen leivän tuoksua. Kaurareikäleipä on leivottu pitkän linjan leivontaosaamisella Suomessa Joutsenon leipomollamme, jossa leivomme nimenomaan suomalaiseen makuun sopivaa leipää. Reikäleipien tapaan Kaurareikäleipä sopii mainiosti täytettäväksi ja tarjoiltavaksi. Leikkaa täytetystä reikäleivästä tarpeisiisi sopivan kokoisia siivuja, pienempiä kokoustarjoiluun ja suurempia kahvilan vitriiniin.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Halutessasi paista 180°C 2–3 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Gluteenia sisältävät viljat
Ei sisällä pakollisia allergeeneja
300