Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Mestarin Hapanjuurileipä on leivottu juureen Joutsenon leipomossamme. Hapanjuurileipä on näyttävä kuitupitoinen leipä - rapea ulkoa, mutta pehmeä sisältä. Tuotteelle on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki. Kun sulatat ja paistat leivän, pääset nauttimaan uunituoreesta leivän tuoksusta ja laadusta. Esipaistettujen leipien sulattaminen käy näppärästi myös kylmiön avulla.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Gluteenia sisältävät viljat, Ohra, Ruis, Vehnä
Kananmuna, Maito
300