Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Mestarin Hapanjuurileipä on juureen leivottu kuitupitoinen leipä, joka on rapea ulkoa, mutta pehmeä sisältä. Tuotteelle on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki. Leivottu Lantmännen Unibaken Joutsenon leipomossa Lappeenrannassa.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Gluteenia sisältävät viljat, Ohra, Ruis, Vehnä
Kananmuna, Maito
300
ME paino (g) | Tuotenumero | GTIN | Tyyppi | |
---|---|---|---|---|
2835 | 224651 | N/A | 06416577025881 | Case |
90720 | 224651 | N/A | 06416577025898 | Pallet |