Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle, Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Vaasan Mestarin Joululimppu on juureen leivottu herkkuleipä joulukauteen. Leivässä on kaunis tumma väri, jouluisia mausteita, karpaloita ja omenanpaloja. Leivottu Lantmännen Unibaken Joutsenon leipomossa Lappeenrannassa.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle, Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Ruis, Vehnä
Kananmuna, Maito
240
ME paino (g) | Tuotenumero | GTIN | Tyyppi | |
---|---|---|---|---|
3645 | 222030 | N/A | 06416577019866 | Case |
116640 | 222030 | N/A | 06416577019873 | Pallet |