Varastointi ja käsittely:
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle, Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Juureen leivottu, herkullinen kausituote joulupöytään. Kaunis tumma väri, jouluiset mausteet sekä karpalot ja omenanpalat kruunaavat tämän joululeivän. Leivottu Joutsenon leipomossamme Lappeenrannassa.
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle, Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8–10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Ruis, Vehnä
Kananmuna, Maito
240